Gastenkamers

Safier beschikt over 3 gastenkamers.

Gastenkamer "Wite Orchidee"

"Wite orchidee" (op z'n fries geschreven) is een ruime kamer in zwart/wittinten met een comfortabele 2-persoonsboxspring en een grote linnenkast. Een zitje maakt de kamer compleet. U verblijft aan de achterzijde van ons logement, waar u uitkijkt op een kleine weide met op de achtergrond de Jouster watertoren. Een kamer om heerlijk tot rust te komen.

 

 

 
Gastenkamer "Altyd Maaitiid"

"Altyd Maaitiid" zegt het al, altijd voorjaar! Deze ruime kamer gesitueerd in het midden van ons B&B is een lichte ruime kamer waarin voorjaarsgroen en wittinten de sfeer bepalen. U vindt in dit vertrek een extra lange 2-persoonsboxspring, een linnenkast en een gezellig zitje.  

 Gastenkamer "Sering"

"Sering" bevindt zich aan de voorzijde van Safier. Het is een smûke (gezellige) kamer in paarstinten. U slaapt hier in een nieuw vormgegeven bedstee, met verstelbaar bed en gezellige verlichting. Liggend in de bedstee kunt u tv kijken of door de glazen dakkoepel de sterrenhemel bewonderen. Met regen komt u de bedstee vast niet meer uit. Met zon zit u ook goed, want deze kamer heeft een eigen terrasje aan de voorkant.
 

 

Alle kamers beschikken over een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Er is een flatscreen aanwezig en u kunt gebruik maken van Wifi.
Bêd & Brochje Safier | 0031 (0)6-36263829

260505 bezoekers (462781 hits) sinds 12-5-2010