Home
Logement/B&B Safier

In een authentiek pand aan de rand van het centrum te Joure bevindt zich Safier, een mooie Bed & Breakfast waar u in een sfeer- en stijlvolle omgeving kunt overnachten.

Het pand waarin Safier gehuisvest is, was in vroeger tijden een stations koffiehuis/logement (zie Historie). De sfeer van vroeger is gecombineerd met het comfort van eigentijdse voorzieningen.

Safier heeft een eigen opgang. Het beschikt over twee 2-persoonskamers en één 1-persoonskamer, een gezamenlijke zit/ontbijtkamer. Elke gastenkamer heeft een unieke sfeer en is anders van inrichting. Alle kamers beschikken over een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Er is een flat screen aanwezig en u kunt  gebruik maken van Wifi.

In de tuingerichte zit/ontbijtkamer wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd. U kunt rekenen op een royaal ontbijt met (h)eerlijke producten. 

In de ontbijtkamer is een koffiehoek waar u naar eigen behoefte thee of koffie kunt zetten en in de hal waar u drankjes uit de koelkast kunt nemen.

Er is een kleine keuken voor gasten (met combi-magnetron), waar u kunt koken.

 

Door de prachtige ligging in/bij het centrum van Joure verblijft u op loopafstand (5 minuten) van vele evenementen en voorzieningen die Joure rijk is. 

Joure ligt midden in het Friese Merengebied. Voor de watersportliefhebber heeft Safier een eigen sloep. De huissloep kan gehuurd worden om de Friese meren te bevaren. Sneek, Langweer, Heeg en diverse andere watersportdorpen liggen binnen (vaar-)bereik. 

Joure is een uitstekend startpunt voor motorrijders om Friesland te verkennen. Denk hierbij aan de Elfmerentocht of de Friese Elfstedentocht. Motoren kunnen in een af te sluiten garagebox geplaatst worden. 

Alleen kleine huisdieren kunnen op aanvraag mee naar de B&B. Ze dienen te slapen in een bench.

Bel voor meer informatie, mogelijkheden bij langdurig verblijf met de eigenaresse Jeltsje Stoer (0031(0)6-36263829) of mail naar info@safierjoure.nl.

 
Bêd & Brochje Safier | 0031 (0)6-36263829

262435 bezoekers (465648 hits) sinds 12-5-2010