Home
Logement/B&B Safier

In een authentiek pand aan de rand van het centrum te Joure bevindt zich Safier, een mooie Bed & Breakfast waar u in een sfeer- en stijlvolle omgeving kunt overnachten.

Het pand waarin Safier gehuisvest is, was in vroeger tijden een stationskoffiehuis/logement (zie Historie). De sfeer van vroeger is gecombineerd met het comfort van eigentijdse voorzieningen.

Safier heeft een eigen opgang. Het beschikt over twee 2-persoonskamers en één 1-persoonskamer, een gezamenlijke zit/ontbijtkamer. Elke gastenkamer heeft een unieke sfeer en is anders van inrichting. Alle kamers beschikken over een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Er is een flatscreen aanwezig en u kunt  gebruik maken van Wifi.

In de tuingerichte zit/ontbijtkamer wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd. U kunt rekenen op een royaal ontbijt met (h)eerlijke producten. 

In de hal is een koffiehoek waar u naar eigen behoefte thee of koffie kunt zetten en drankjes uit de koelkast kunt nemen.

Er is een kleine keuken voor gasten (met combi-magnetron), waar u kunt koken.

 

Door de prachtige ligging bij het centrum van Joure verblijft u op loopafstand (5 minuten) van vele evenementen en voorzieningen die Joure rijk is. 

Joure ligt midden in het Friese Merengebied. Voor de watersportliefhebber heeft Safier een eigen sloep. De huissloep kan gehuurd worden om de Friese meren te bevaren. Het meenemen van een goed gevulde picknickmand behoort tot de mogelijkheden. Sneek, Langweer, Heeg en diverse andere watersportdorpen liggen binnen (vaar-)bereik. 

Joure is een uitstekend startpunt voor motorrijders om Friesland te verkennen. Denk hierbij aan de Elfmerentocht of de Friese Elfstedentocht. Voor de motoren is overdekte af te sluiten stalling aanwezig. 

Voor bedrijven is logement Safier een prima verblijfplaats. Het comfortabele gevoel van een hotel, gecombineerd met het persoonlijke van thuis, is de kracht van Safier. Door de kleinschalige aanpak, kunnen wij op maat afspraken maken m.b.t. uw wensen voor een tevreden verblijf. 

Bel voor meer informatie, mogelijkheden bij langdurig verblijf met de eigenaresse Jeltsje Stoer (0031(0)6-36263829) of mail naar info@safierjoure.nl.

 

Actueel:

Nieuw bij Safier: Te koop leuke kadobonnen!

>>> lees meer..Bêd & Brochje Safier | 0031 (0)6-36263829

182813 bezoekers (309481 hits) sinds 12-5-2010