Zit/ontbijtkamer en tuin

De zit/ontbijtkamer

De zit/ontbijtkamer van Safier is een lichte ruime kamer aan de achterzijde van het logement. De gezamenlijke ruimte kijkt uit op een grote weide waar u uitzicht hebt op de Jouster watertoren. 's Ochtends wordt in deze ruimte het ontbijtbuffet geserveerd.

Borduurmuur in de ontbijtkamer


   (H)eerlijk ontbijt!

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit een keur aan (h)eerlijke producten. Zowel biologische, streek- en versproducten staan voor u klaar. Vruchtensap, croissants, diverse broodsoorten, tomaatjes, fruit, kwark en müesli, hartig, zoet beleg en natuurlijk een vers scharreleitje ontbreken niet op de ontbijttafel. Heeft u dieetwensen of wilt u vegetarisch of veganistisch eten, ook dat is mogelijk. Bespreek dit van te voren met uw gastvrouw zodat zij bij uw komst hier rekening mee kan houden.

 

 

 

 

 

Tuin

Safier beschikt over een gezamenlijke tuin met een aangenaam terras op het zuiden. Via de tuindeur in de ontbijtkamer kunt u naar buiten. Bij mooi weer is het mogelijk om in de tuin te ontbijten. Ook is er een overdekt zitje, waar rokers kunnen genieten van hun sigaret of waar u beschut kunt genieten van een borrel in de buitenlucht.

 

              0031 (0) 6-36263829


Bêd & Brochje Safier | 0031 (0)6-36263829

262434 bezoekers (465647 hits) sinds 12-5-2010